Nicole Pabi, Georg Innerhofer, Erich Leitner and Barbara Siegmund The Flavor of Elderflower – Species Differentiation via Flavor CompoundsFlavour Science95-99
Barbara Siegmund, Nicole Pabi, Georg Innerhofer and Erich Leitner Die Verarbeitung von Holunderblüten als kritischer Schritt in Hinblick auf die sensorische Qualität von Holunderblütensirup
Barbara Pöllinger-Zierler, Waltraud Emhofer, Barbara Siegmund, Erich Leitner and Walter Haslinger Pellets unter der Lupe: Vergleich von Holz- und Nicht-HolzPellets
Ulrike Heil and Barbara Siegmund Die Vielfalt des Duftes von alten Apfelsorten untersucht mittels instrumenteller und sensorischer Methoden
Barbara Siegmund, Georg Innerhofer, Nicole Pabi, Dian Fedl and Erich Leitner The processing of elder flowers (Sambucus nigra L.) as a major factor of influence for the sensory quality of elder flower productsCurrent Topics in Flavor Chemistry & Biology176-182
Barbara Siegmund and Erich Leitner The Effect of Methylobacteria Application on Strawberry Flavor Investigated by GC-MS and Comprehensive GC × GC-qMSFlavour Science141-145
Iris Ragger and Barbara Siegmund Sensorische Charakterisierung von sortenreinen Apfesäften aus steirischen Streuobstsorten
Sara Corral, Monica Flores, Barbara Siegmund and Erich Leitner Volatile sulphur and nitrogen compounds produced during the processing of dry fermented sausages
Barbara Pöllinger-Zierler, Waltraud Emhofer, Barbara Siegmund, Erich Leitner and Walter Haslinger Pellets unter der Lupe: Vergleich von Holz- und Nicht-HolzPelletsLebensmittelsicherheit66-66
Sara Corral, Monica Flores, Barbara Siegmund and Erich Leitner Volatile sulphur and nitrogen compounds produced during the processing of dry fermented sausagesBook of Abstracts116-116
Carina Reinisch, Barbara Pöllinger-Zierler, Erich Leitner and Barbara Siegmund Sensory Analysis of WoodpelletsSensory and Consumer Science - Thinking out of the Box35-35
Iris Ragger, Ulrike Heil, Georg Innerhofer, Erich Leitner and Barbara Siegmund Flavour characterisation of old apple varieties as a contribution to preserve meadow orchards as typical cultural landscapesBook of Abstracts28-28
Elisabeth Buchinger, Eva Derndorfer, Klaus Dürrschmid, Dorota Majchrzak, Barbara Siegmund, Lukas Danner and Martin Wendelin The Association between Odour and Age GroupsSensory and Consumer Science - Thinking out of the Box38-39
Ulrike Heil and Barbara Siegmund Die Vielfalt des Duftes von alten Apfelsorten untersucht mittels instrumenteller und sensorischer MethodenLebensmittelsicherheit41-42
Iris Ragger and Barbara Siegmund Sensorische Charakterisierung von sortenreinen Apfesäften aus steirischen StreuobstsortenLebensmittelsicherheit62-63